You are currently viewing Dispariție concavă

Dispariție concavă

  • Post author:
  • Post category:Artă
  • Post comments:0 Comments
  • Reading time:2 mins read

Continuarea vieții, de sine stătătoare, n-are leac pentru cei ce simt. Iar dialogul cu sine e plin de contradicții și povești fără de sfârșit.

Însă povestea lui e simplă: nu are – plină de stres prematur. Și iacătă că seara vine, inițial liniștită. În ușă-i bate cineva, dar nu e nimeni. Când să-nchidă găsește un teac de ceva.

Nu era semnat, așa că l-a deschis. Dar nu-i venise a crede că în tot teancul ăla cu ceva nu erau decât poze din viața lui. Totul era despre el. Unele momente imortalizate s-au șters complet din minte.

I-a sărit în ochi fotografia cu picioarele de damă, tipa aia cu pantofii roșii, sub care se afla un strămpișor negru, subțire. Mână lui în timp ce-și scotea actele din servietă, ceasca de ceai de la 5th Avenue băută acum 5 ani, halatul său de baie atârnat pe cuiul din ușă pus strâmb. Absolut tot ce a mișcat în viața lui era imortalizat.

Dar cine a făcut asta și cu ce scop? Și cine a reușit să se strecoare în viața lui fără ca el să bănuiască măcar o clipă? Se simțea urmărit, speriat și trist. Și șocat.

Realizează că și-n momentul ăsta cineva îi intră în minte și deschide absolut toate ușile posibile. Chiar și pe alea închise cu lacăt. Îi scotocește în minte și el simțea asta acum.

Din imprimată ies imagini, cele cu el de acum 2 secunde. Și ies…și ies, și tot ies. Dar nu mai are scăpare. Și pierde controlul.

sursa: Pinterest

Leave a Reply