You are currently viewing Descoperiri nedescoperite

Descoperiri nedescoperite

  • Post author:
  • Post category:Artă
  • Post comments:0 Comments
  • Reading time:3 mins read

Ne descoperim prin arta descoperită de cei care au descoperit descoperitul. Și niciodată nu știm dacă aia face parte din noi și ăla e însușit de persoana-ți.

Ne schimbăm sensul, ne adaptăm gândirii de prin împrejurul sinelui, ne închidem și le negăm, pe eleLE ce au venit și pleacă.

Ne învârtim în cercuri, amețim și plecăm fără echilibru. Ne dăruim ideii, ne sfărâmă și transformăm cruzimea într-un dezastru, cu ADN-ul ațelor personale. Ne îndreptăm spre Univers și îl răsucim ca să putem sta în el.

Dar, cu toate astea, tot nu ne aducem aminte: E ideea mea? E dorința mea? E pasiunea mea? Până unde face parte din mine, până unde face parte din tine?

A făcut vreodată parte din mine sau eu nu sunt și mă găsesc într-un ciclu firesc pe care trebuie să-l car azi și nu mâine?

Ideea descoperitului e să te găsești în miile de bucăți ale puzzle-ului care îți stă la dispoziție pe toată perioada trupească. Și nu ajungi să le găsești pe toate. Suntem făcuți să creăm puzzle-ul din piesele întâlnite pe drum. Atunci…te găsești vreodată pe tine?

Descoperi în alții doar ce vrei tu sau ce ești cu adevărat? Te întregești măcar pe jumătatea întregului găsit și descoperit de-a dreptul sensului? Câte sensuri ne trebuie ca să fim un simbol și o semnificație? Câte compromisuri îți trebuie ca să ajungi la descoperitul descoperitului care a descoperit și să observi că poate tu ai aflat pe parcurs ceva ce descoperitul n-a aflat? Oare plecăm la drum cu aceeași descoperire sau se mulează descoperirile pe universul nostru chimic?

Realizare? Descoperirea descompusă în prea multe forțe. Căutarea? Oamenii ne lasă drumuri. Vindecarea? Dezumanizarea ideilor. Ajungem la descoperirea fără de indicii.

Leave a Reply